Wiki Wiki

rezerv hoteluri în Vietnam

Site-ul hotels-in-vietnam.com va ofera posbilitatea de a face rezervari on-line fara a mai apela la un formular de cerere de rezervare, care de cele mai multe ori ramane necitit intr-o casuta de e-mail sau intr-o baza de date. Facand rezervari on-line prin site-ul hotels-in-vietnam.com, confirmarea se face instant, astfel incat dvs. sa fiti lipsit de orice grija ulterioara.
Imediat dupa inregistrare dvs., veti primi pe adresa personala de e-mail informatiile rezervarii/achizitiei facute, impreuna cu detaliile legate de operatorul/hotelul selectat si numarul de rezervare aferent.
In cazul in care ati optat pentru inchirierea unei masini, pe langa acest mesaj veti primi si un voucher cu care trebuie sa va prezentati atunci cand veti ridica vehiculul ales. Acest voucher este trimis la adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat. Mesajele de confirmare pot fi considerate bilete electronice.
Exceptie de la aceaste reguli o face doar cumpararea de asigurari, unde momentan nu putem face livrari in format electronic.
Oferte speciale de cazare! Afalti printre primii de tarifele mici si oportunitatile pe care nu trebuie sa le ratati!
Doriti sa beneficiati de oferte de cazare la preturi incredibile atat in tara cat si in strainatate? Cu hotels-in-vietnam.com totul este extrem de simplu!
Veti avea in fata dvs. o multitudine de oferte de nerefuzat! Beneficiati de cele mai mici preturi cu hotels-in-vietnam.com!
Rezerva ACUM biletul tau si beneficiaza de cele mai mici preturi. Este simplu, comod si rapid!
Rezervati ACUM camera, hotelul sau pensiunea dorita. De ce? Pentru ca este mai ieftin, mai comod si mai rapid decat in alta parte. Relaxati-va in fata calculatorului si alegeti destinatia dorita, trimiteti rezervarea si noi ne ocupam de tot. Iata mai jos pasii detaliati pe care trebuie sa-i parcurgeti:

Cum pot sa rezerv un hotel?
Daca doriti sa rezervati o camera de hotel va rugam accesati formularul de rezervare pentru hoteluri, mai exact butonul "Rezervari hotel / pensiune".
Pentru a cauta un hotel trebuie sa completati cateva conditii minime de cautare precum destinatia dorita, perioada de sedere, precum si numarul de persoane in camera. Daca doriti sa personalizati cautarea dvs., accesand link-ul "Alte optiuni" puteti sa specificati si alte criterii, restrictionand astfel numarul rezultatelor afisate in urma cautarii.
Selectand butonul "Cauta", site-ul ydatravel.ro va verifica peste 50 000 de lanturi si proprietati hoteliere ale caror conditii sa raspunda cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Pagina urmatoare va va afisa o lista cu recomandari de hoteluri si detaliile corespunzatoare, precum si intervalele de tarife pe care acestea le practica. In partea de sus a acestei pagini veti gasi optiuni pentru sortarea afisarii rezultatelor in functie de pret minim / maxim, nume hotel sau lant hotelier sau dupa categoria hotelului. Daca optiunile afisate nu vi se par suficiente, aveti posibilitatea sa modificati numarul de afisari in pagina prin accesarea butonului corespunzator din coltul dreapta-sus al paginii.

Daca v-ati decis asupra unui hotel si doriti sa vizualizati toate detaliile referitoare la hotelul ales va rugam sa accesati butonul "Selecteaza". Ulterior, veti fi redirectionat catre o noua pagina unde puteti consulta toate detaliile hotelului precum si conditiile de anulare a rezervarii. Tarifele camerelor hotelului ales le puteti consulta selectand butonul "Afiseaza tarife" situat in coltul dreapta-sus al paginii. Daca v-ati decis asupra tarifului unei camere va rugam sa cititi regulile tarifului (prin selectarea butonului "Reguli") si sa apasati butonul "Selecteaza". In pagina urmatoare vi se vor afisa detaliile serviciului ales sub forma unui "cos de cumparaturi". Daca doriti, puteti modifica sau renunta la serviciul ales prin selectarea butoanelor "Scoate din cos" sau "Modifica".

Rezervarea dvs. va fi realizata doar din 3 pasi:
1) introducerea datelor personale necesare incheierii rezervarii
2) plata serviciului si livrarea documentelor de calatorie
Pentru plata serviciului trebuie sa introduceti detaliile cartii dvs. de credit. Aceasta nu inseamna ca va fi debitata cartea de credit. Pentru o descriere detaliata a sistemului de plata pentru hoteluri va rugam consultati sectiunea "Cum pot plati pentru rezervarea de hotel?"
Pentru a putea emite factura aferenta serviciilor alese, va rugam sa completati informatiile necesare la rubrica "Informatii despre adresa. Daca doriti sa comunicati agentilor nostri de ticketing alte informatii suplimentare va rugam sa completati si sectiunea "Informatii pentru agentul de ticketing".
Pentru a trece la pasul urmator, este obligatoriu sa luati la cunostinta despre "Termenii & Conditiile" practicate de agentie.
3) confirmarea rezervarii - in aceasta pagina se va afisa confirmarea rezervarii impreuna cu codul aferent. Odata cu confirmarea rezervarii vi se vor trimite automat si pe e-mail detaliile serviciilor rezervate. Prezentandu-va cu aceasta confirmare la hotel, este acelasi lucru cu a avea biletele in original.

Sursă: getvietnamvisa.com

0 Attachments
783 Views
Average (0 Votes)
Comments

Message Boards Message Boards

Threads
There are no threads in this category.
Thread Flag Started By Posts Views Last Post
There are no threads in this category.
There are no threads in this category.